Over Vegniek

Technische uitdagingen voor landbouw en industrie. Daar zijn we bij Vegniek gek op. Door verduurzaming en nieuwe teelt- en productiewijzen zijn er steeds weer nieuwe machines nodig. Vegniek speelt hier op in met innovatieve machinebouw. Met onze kennis van metaal, hydrauliek, pneumatiek, transmissie en besturingstechniek weten wij steeds weer producten te ontwikkelen die beter, slimmer of goedkoper zijn, terwijl we oog houden voor de hoogste kwaliteit. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje bij onze producten en projecten om te ontdekken wat we bedoelen.

 

Innovatieve machines

We vertellen u graag wat over onze historie. Erik van der Vegt is Vegniek in 2013 gestart in Luttelgeest. Met roots in de landbouw begint hij met het ontwikkelen van innovatieve machines gericht op de agrarische sector. Een van de eerste machines, de vooroverkantelaar, wordt een succes. Dit laat tevens de vraag naar andere inventieve machines groeien. Ook de productiesector klopt bij ons aan. Vegniek heeft in de loop der jaren diverse machines voor de industrie gerealiseerd.

 

Onze werkwijze

Een nieuwe machine begint vaak met een idee van onszelf of met een vraag uit de markt. We bedenken oplossingen, bekijken die van alle kanten en starten daarna met ontwerpen. De beste ontwerpen werken we uit in een gedetailleerde 3D-tekening. Om de werking van een machine te testen, maken we gebruik van computersimulatie. Zo laten we niets aan het toeval over. Neem gerust contact op wanneer u een goed idee hebt en een partij zoekt om die verder te ontwikkelen en te realiseren.

 

Vegniek groeit

Het Vegniek-team groeit gestaag. Inmiddels bestaan we uit een groep gedreven lassers, monteurs en ontwerpers. In 2020 zijn we naar een nieuw pand in Emmeloord (Flevoland) verhuisd met genoeg ruimte voor ontwerp en realisatie. 

Scholen hebben de weg naar Vegniek ook gevonden. Wij zijn leerwerkbedrijf   geworden en bieden stageplaatsen, zowel in onze compleet ingerichte werkplaats als op onze ontwerpafdeling. Voor scholieren en studenten is Vegniek een uitdagende leeromgeving.

 

Verkoop Vegniek-producten 

Vegniek richt zich vol op de ontwikkeling en productie van machines. Daarnaast breidt onze afzet zich steeds verder uit. Wilt u informatie ontvangen over onze machines of bent u op zoek naar een Vegniek verkooppunt bij u in de buurt? Neem dan gerust contact met ons op.

Erik van der Vegt
Directeur
Stan Koning
Sales
Jaap Laan
Monteur
Luka Wisse
Allround werk en leren
Harrie van der Vegt
Allround medewerker
Maarten van Maldegem
Engineer
Melle den Hollander
Engineer
Ytzen Thibaudier
Allround medewerker
Richard Feenstra
Lasser
Annemarie Luimes
Administratie
info@vegniek.nl
+31 527 23 10 99