Werken bij Vegniek

De agrarische sector heeft voortdurend te maken met veranderende milieudoelstellingen, consumententrends en wet- en regelgeving. Voor de boeren is het dan ook een uitdaging om hun bedrijven toekomstbestendig te houden naast het telen van hoge kwaliteit voedselproducten. Daarom helpen wij de boeren (wereldwijd) daar graag bij, door samen na te denken over innovatieve technologische oplossingen. Technische uitdagingen zijn we bij Vegniek namelijk gek op! Door onze uitgebreide kennis van metaal, transmissie, hydrauliek, pneumatiek en besturingstechniek zijn onze machines altijd veelzijdig, slim ontworpen en degelijk gebouwd.

 

Bij Vegniek dagen we onszelf voortdurend uit om grenzen te verleggen en oplossingen te vinden voor de meest complexe technische uitdagingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van revolutionaire machines voor de agrarische sector of het bedenken van baanbrekende oplossingen voor industriële toepassingen, bij Vegniek is geen enkele dag hetzelfde.

 

Binnen het team van Vegniek hechten we veel waarde aan een goede onderlinge werksfeer. Dat betekent hard werken aan het creëren van prachtige machines, maar vooral ook veel plezier hebben met zijn allen.

 

Daarnaast is het leuke aan werken bij Vegniek dat je het volledige productieproces van A tot Z mee maakt en iedereen binnen het team daar zijn steentje aan bijdraagt. Je ziet het ruwe materiaal binnen komen en aan het einde van het productieproces zie je de machines voorzien van de vertrouwde Vegniek kleuren het pand verlaten. Je weet dat de machines waar jij aan gewerkt hebt de hele wereld over gaan maar het allermooiste blijft stiekem toch dat je ze op het land aan het werk ziet als je aan het einde van de dag naar huis rijdt. Daar zijn we met zijn allen trots op!

 

Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van een gedreven team dat gepassioneerd is over innovatie en machinebouw? Ben je op zoek naar een stimulerende werkomgeving waar je wordt uitgedaagd, wordt gewaardeerd en waar je kunt groeien? Dan is Vegniek de plek voor jou!

 

Staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

info@vegniek.nl
+31 527 23 10 99